Rólunk

Tóth László vagyok, a ZöldségExpress megálmodója. Családommal több mint 7 éve növényi alapú táplálkozást folytatunk. Ez idő alatt megtanultuk, hogy mely élelmiszerekre van szükségünk ahhoz, hogy teljes értékű tápanyagforrást biztosítsunk az egészséges és változatos étkezésünkhöz. Napi szinten a friss zöldségek és gyümölcsök beszerzése időigényes, de egyben izgalmas feladat. Szeretnénk ebben az örömmel és kihívással teli folyamatban osztozkodni mindenkivel, akinek fontos a tudatos táplálkozás.

Misszió

A ZöldségExpress egy zöldség és gyümölcs árusítással foglalkozó webshop, mely 2020. tavaszán startolt el, és nem titkolt célja, hogy eljuttassa a hazai háztartásokba, azokat a kiváló alapanyagokat, melyek nélkülözhetetlenek a konyháinkban. Úgy véljük, hogy a nálunk kapható létfontosságú élelmiszerekből elég értékes és finom beviteli forrást biztosítunk mindenfajta étrendnek. Legyen az vegán, paleo, gluténmentes, vagy bármilyen más táplálkozási forma. A nálunk megvásárolható termékek javarészt a budapesti nagybani piacról származnak, ahol import- és hazai termékeken túl, őstermelők és bio zöldséggel, bio gyümölcsök értékesítésével forgalmazó gazdaságok, cégek, vállalkozások is jelen vannak. Beszállító partnereink gondoskodnak arról, hogy minden nap friss és minőségi alapanyaggal szolgálhassuk ki vásárlóinkat. Miután összeállítottuk a csomagokat, újbóli ellenőrzés után a lehető leggyorsabban juttatjuk el a friss alapanyagokat Budapestre és környékére.

Lakosság kiszolgálása

A lakosság számára igyekeztünk a legkényelmesebb módon szolgálni a vásárlás örömét. Biztonságos bankkártyás fizetést vagy bankon keresztüli előre utalást használunk. Automatizált rendszerünk a weboldalon keresztül biztosítja, hogy mindig a megfelelő készletmennyiség legyen feltüntetve, hogy a vevőinknek a számlázás, ügyféltájékoztatás és a hirdetés professzionális módon történjen. Ezeket a folyamatokat rendszeresen fejlesztjük és a vevőink igényeire formáljuk, hogy a felhasználói élmény magas színvonala biztosítva legyen. Csomagolásunk 99%-ban újrahasznosítható alapanyagból áll össze és mindig törekszünk a környezetbarát megoldásokra.

A zöldségek és gyümölcsök kiváló minősége a garanciánk

Kövesd a Zöldségexpresst Instagrammon 

Instagram has returned invalid data.